Compania Newland se numără printre liderii mondiali în domeniul AIDC (Identificarea automată și captarea datelor). Toată gama lor de echipamente de scanare OEM (Producător de echipament original): scanere staționară, scanere fără fir, terminale mobile, micro-chioșcuri și tablete, se bazează pe propria tehnologie UIMG Image și 2D decoder chip. Iar pentru a îmbunătăți semnificativ aceste dispozitive și pentru a le face mai accesibile pentru întreprinderile din toate domeniile, Newland a creat software-ul Ndevor.  Noul soft oferă angajaților mult mai multă mobilitate în procesul de lucru, prin combinația de hardware și softwere de gestionare a dispozitivelor.


Ce este soft-ul Ndevor?

Dispozitivele Newland și Ndevor sunt potrivirea tehnologică perfectă. Software-ul, lansat la începutul anului 2020,  vă permite să accesați, de la distanță, o gamă extinsă de echipamente, fiind special conceput pentru a susține dispozitivele Newland. Astfel, aveți acces la informațiile dispozitivului, de pe o platformă de management centrală, ce face scanarea și mai simplă și vă ajută să îmbunătățiți întreg procesul de funcționare a afacerii.

Platforma este gestionată de pe un server securizat și poate fi accesată din orice locație online din lume, fie că utilizați un computer, tabletă sau telefon. Software-ul a fost lansat pe Android 8.


Ndevor: Caracteristici principale

Ndevor oferă o varietate de caracteristici pentru a administra dispozitivele Newland. Iată care sunt cele mai importante:

  • Interfață pentru utilizatori intuitivă
  • Grafice dinamice, oferă o informație imediată despre dispozitive
  • Feedback pentru statisticile dispozitivelor Newland
  • Informații on/offline
  • Prezentare generală a grupurilor de dispozitive și a distribuției modelelor
  • Activități/rapoarte zilnice și prezentare generală timp de 7 zile
  • Expedierea mesajelor pe dispozitive
  • Organizează aplicațiile
  • Încărcă, șterge și verifică detaliile aplicației
  • Configurează setările dispozitivului


Ndevor: compatibilitate soft-ului cu dispozitivele Newland

Așadar, dacă credeți că gestionarea dispozitivului este o provocare, Ndevor vă vine în ajutor: dispozitivele pot fi gestionate simplu și ușor, oriunde v-ați afla, chiar și în confortul casei. Prin tehnologia modernă utilizată, soft-ul vă permite să administrați dispozitivele Newland, astfel încât să customizați operațiunile în companie. Soft-ul menține hardware-ul pe durata funcționării acestuia, de la instalare la upgrade, prin întreținere și apoi migrare la următoarele generații de dispozitive.