Meniu
Cosul tau

Cantare bebelusi

In stocul magazinului online ADPOS puteti gasi cantare pentru bebelusi, de ultima generatie, simple in utilizare si din materiale de inalta calitate, de la producatorul renumit Radwag. Cu ajutorul lor se poate de verificat cu usurita si cu precizie maxima greutatea bebelusilor. 

Credit 0%
In rate
Cantar medical pentru bebelusi Radwag C315.10/20.D-3, 20Kg
Cântarul medical pentru bebeluși Radwag C315.10/20.D-3 este un model de ultimă generație, conceput pentru a fi utilizat în unitățile de asistență medicală, în clinici. Este un model destinat pentru cântărirea bebelușilor într-un mod sigur, rapid, comod, precis. Cântarul este simplu în utilizare..
Precomanda
0,00 MDL
Cântarul medical pentru bebeluși Radwag C315.6/15.D-3 este un model de ultimă generație, conceput pentru a fi utilizat în unitățile de asistență medicală, în clinici. Este un model destinat pentru cântărirea bebelușilor într-un mod sigur, rapid, comod, precis. Cântarul este simplu în ..
Precomanda
0,00 MDL
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.