Meniu
Cosul tau

Afla Mai Multe Despre Cantare Incorporabile

La magazinul online ADPOS avem cantare incorporabile cu scaner, de la producatorul Datalogic. Cântarele încorporabile sunt dispozitive special proiectate pentru a fi integrate în diverse echipamente sau sisteme, oferind o soluție precisă pentru măsurarea greutății. Acestea pot fi utilizate în diferite domenii, cum ar fi industriile alimentară, farmaceutică, logistică și altele. Acestea pot fi incorporate in masa de lucru, scaneaza si cantareste rapid si precis. Cantarele incorporabile sunt insotite de act care confirma verificarea metrologica.

Scanerul incorporabil pentru codurile de bare Datalogic Magellan 9300i este un model de ultimă generație, simplu în utilizare, cu un design modern. Este destinat pentru scanarea codurilor de bare de tip 1D și 2D.Are un design simplu datorită căruia este ușor de curățat și de întreținut. Scanerul est..
Precomanda
22.910,80 MDL
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.