Meniu
Cosul tau

Consulta un Specialist in Sigilii Pentru Masini de Casa si Control (MCC)

Sigiliile pentru MCC (Masini de Casa și Control) sunt accesorii utilizate pentru a securiza și a proteja accesul la aceste echipamente importante. Ele sunt proiectate să prevină manipularea neautorizată a MCC-urilor și să ofere o modalitate vizibilă de a indica dacă a avut loc o încercare de acces neautorizat. Aceste sigilii sunt fabricate din materiale rezistente și sunt proiectate să fie suficient de puternice pentru a împiedica deschiderea sau manipularea MCC-urilor fără a fi rupte sau deteriorate în mod vizibil. Astfel, sigiliile pentru MCC sunt esențiale pentru menținerea securității și integrității echipamentelor.
REGULAMENTcu privire la modul de evidență și sigilare a echipamentelor de casă şi de control11. MCC/IF se sigilează de furnizorul/centrul de asistență tehnică în conformitate cu schema de aplicare a sigiliilor de protecție care a fost prezentată la includerea acestui model de MCC/IF în Registrul uni..
In stoc
32,00 MDL
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.