Meniu
Cosul tau

PosExpert

Scanerul de coduri de bare fără fir PosExpert 2000C oferă performanță excepțională și versatilitate remarcabilă în procesele de scanare.Cu tehnologie de ultimă generație  și capacitatea de a scana coduri de bare de mare densitate și deteriorate, acest dispozitiv este partenerul perfect pentru m..
Precomanda
2.685,00 MDL
Scanerul coduri de bare fără fir PosExpert 2000D este dotat cu tehnologie avansată de scanare 2D și senzor CMOS.Compact și ușor de manevrat, acest dispozitiv oferă performanțe excepționale și simplifică procesul de gestionare a datelor într-un mod eficient și flexibil. Design-ul său durabil asigură ..
Precomanda
1.700,50 MDL
Stoc limitat
In rate
Scaner coduri de bare PosExpert 1000S, 2D, CMOS, USB, cu stand Scaner coduri de bare PosExpert 1000S, 2D, CMOS, USB, cu stand
Scanerul coduri de bare PosExpert 1000S este echipat cu tehnologie de scanare avansată 1D și 2D, atât pe hârtie, cât și pe ecrane, oferind soluții de vârf pentru optimizarea proceselor de gestionare a datelor în domeniul comercial. Datorită construcției sale ergonomice și compacte, acest scaner..
In stoc
1.342,50 MDL
Sistemul POS All in One PosExpert 2S este proiectat pentru a simplifica operațiunile afacerii și a oferi o experiență de cumpărături eficientă atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Cu multiple opțiuni de conectivitate, inclusiv porturi USB, Bluetooth și Wi-Fi, acest sistem POS poate fi i..
Precomanda
11.993,00 MDL
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.