Meniu
Cosul tau

Descopera Modelul Potrivit de Terminale Mobile POS

Un terminal mobil POS care integrează funcțiile de afișaj, scaner și imprimantă este un dispozitiv multifuncțional ideal pentru retail și alte afaceri care necesită o soluție completă pentru procesarea plăților și gestionarea inventarului. Aceste terminale sunt concepute pentru a fi portabile, ușor de utilizat și potrivite pentru diferite medii de afaceri, inclusiv magazine de vânzare cu amănuntul, restaurante, servicii de livrare și evenimente.
iMin M2-203 – terminal mobil POS conceput pentru confort și funcționalitate, are un design modern, este un dispozitiv simplu în utilizare, ușor și portabil care poate fi utilizat independent pentru a gestiona rezervări, a imprima comenzi, a deconta plăți și multe altele.iMin M2-203 a fost creat spec..
În curând
4.311,56 MDL
Stoc limitat
Terminal mobil POS iMin Swift 1P, 58mm, Camera 5Mp, BT, WiFi, 4G, Android Terminal mobil POS iMin Swift 1P, 58mm, Camera 5Mp, BT, WiFi, 4G, Android
iMin Swift 1 – terminalul mobil POS care încadrează 3 funcții esențiale într-un singur dispozitiv, alegerea ideală pentru orice tip de afacere. Afișaj – Ecran de 6,5", 720 x 1600, cu margini ultra-subțiri.Scaner – Procesează codurile de bare de tip 1D și 2D în mai puțin de 0,3 secunde.Imprimant..
In stoc
5.754,76 MDL
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.