Meniu
Cosul tau

Conditii de garantie

Toate produsele prestate de către ”YAKI INC” SRL sunt create după cele mai noi tehnologii, aparțin celor mai înalte standarde și satisfac toate necesitățile clienților. Toate bunurile companiei sunt de la producători de renume mondial, produsele cărora sunt de încredere. Toate produsele au trecut cu succes o varietate de teste datorită cărora sunt calificate ca produse de top în domeniul din care fac parte.


Deservirea produselor în baza termenului de garanție
Toate produsele au condiții de garanție în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova și politica comercială a producătorului.
Toate bunurile comercializate de către adpos.md, cu excepția unor bunuri resigilate cu preț redus, beneficiază de condiții de garanție conform legislației și politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.
În momentul recepționării produsului, clientul primește un talon de garanție, în baza căruia poate beneficia de suportul tehnic din partea centrelor de servicii autorizate a producătorilor pe durata termenului de garanție si post garanție.

Important! Dacă clientul a observat careva defecte la un produs recent achiziționat, este necesar să se apropie în incinta centrului de servicii al companiei, cu produsul și talonul de garanție. Un specialist va examina produsul, va diagnostica problema și o va elimina în cel mai scurt timp posibil. Iar în cazul în care centrul de servicii emite o concluzie tehnică prin care determină că produsul nu poate fi reparat, clientul primește un act cu care se poate apropia în incinta oficiului ”YAKI INC” SRL unde produsul este schimbat pe unul identic, unul analogic la alegerea clientului sau solicită returnarea banilor.

Pentru mai multe detalii consultați legislația accesând adresa: link 

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.