Meniu
Cosul tau

Comanda Online Echipamente Pentru Ambalare

Magazinul online ADPOS comercializeaza echipamente pentru ambalare, si anume: masini de vidat si masini de banderolat de ultima generatie de la producatоrii CAS si COM. Echipamentele pentru ambalare sunt dispozitive utilizate pentru a împacheta și pregăti produsele pentru stocare, transport sau vânzare. Acestea sunt esențiale într-o gamă largă de industrii, de la alimentară și farmaceutică până la logistică și producție. Dispozitivele ajuta la ambalarea calitativa a produselor. 

Mașina de ambalat în vid CAS CVP260/O de ultima generație, este destinată pentru împachetarea în vacuum a produselor alimentare și nealimentareAre un design simplu, se încadrează în orice interior, este realizată din oțel inoxidabil, care îi oferă o durată de viață mare, este ușor de întreținut. Cap..
In stoc
44.725,00 MDL
Mașina de ambalat în vid CAS CVP260/MS de ultima generație, este destinată pentru împachetarea în vacuum a produselor alimentare și nealimentareAre un design simplu, se încadrează în orice interior, este realizată din oțel inoxidabil, care îi oferă o durată de viață mare, este ușor de întreținut. Ca..
Precomanda
44.725,00 MDL
COM BBFII-200 – mașină compactă de banderolat bancnote și documente, de ultimă generație, este simplă în utilizare, are dimensiuni compacte, se încadrează perfect în orice interior.Este realizată din oțel inoxidabil, datorită căruia aparatul este ușor de întreținut și are o durată de viață mare. Maș..
Precomanda
69.771,00 MDL
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.