Meniu
Cosul tau

Despre noi, Adpos Moldova

”Yaki Inc” SRL – compania care comercializează o gamă vastă de produse și servicii cu deservire și suport tehnic la cel mai înalt nivel și livrare rapidă pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Este o companie modernă, dinamică și în permanentă dezvoltare, a fost fondată în 2013 și de atunci a reușit să atingă o multitudine de scopuri. 

Compania are dreptul de proprietate asupra magazinului online ADPOS.md, care este specializat în comercializarea și distribuția produselor pentru automatizarea proceselor de vânzare în magazine, evidența, gestiunea și automatizarea produselor în depozite. La moment este unul dintre cele mai mari magazine online cu echipamente de cea mai înaltă calitate, de la producători cu renume mondial. 

”Yaki Inc” SRL este importator autorizat a brandurilor Soeks, Magner (KOA GIKEN), Daisy și distribuitor autorizat a brandurilor Tremol, Posiflex, Honeywell, TSC, CAS, Aclas, HPRT, Zebra, T-Scale, Datalogic, Soeks, Newland, GoDEX, Printex, NCR, Adpos. 

Suntem în relații de parteneriat cu companii de încredere, care s-au poziționat ca fiind companii de top datorită produselor calitative, care au fost testate de nenumărate ori și astfel și-au creat o imagine frumoasă și un nume apreciat la nivel mondial.

Obiectivul nostru este de a ajuta la eficientizarea tuturor companiilor cu echipamente pentru automatizarea, evidența și gestiunea proceselor de muncă. 

De ce să alegeți ”Yaki Inc” SRL?
  • Pentru că oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate;
  • Pentru că avem o gamă largă de produse;
  • Pentru că oferim produse și servicii profesionale la preț accesibil;
  • Pentru că am căpătat încrederea multor companii de pe tot teritoriul Republicii Moldova;
  • Pentru că livrarea este rapidă și sigură pe întreg teritoriul țării; 
  • Pentru că aici activează o echipă de profesionaliști.

De-a lungul anilor, compania a căpătat încredere din partea multor clienți de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, deoarece aici clienții sunt tratați cu deosebită atenție, deoarece ne pasă de fiecare. La ”Yaki Inc” SRL activează o echipă de profesionaliști tineri și ambițioși, care știu exact ceea ce au de făcut, care nu se opresc în fața obstacolelor. Echipa este interesată să iasă în întâmpinarea clienților interesați de o colaborare reciproc avantajoasă. Managerii noștri sunt la dispoziția clientului atunci când au nevoie, nu doar pe perioada achiziției, dar și după aceasta. Clienții noștri au parte de livrarea comenzilor într-un mod rapid și sigur, în absolut orice punct din Republica Moldova. 

La ”Yaki Inc” SRL clienții se pot bucura de achiziții în credit sau în rate. Compania este în relații de parteneriat cu compania de creditare Microinvest și cu băncile Victoriabank și Moldova Agroindbank care oferă posibilitatea de a procura în rate cu ajutorul cardurilor STAR Card și LiberCard. 

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.