Meniu
Cosul tau

Afla Mai Multe Despre Masini de Banderolat

In stocul magazinului online ADPOS puteti gasi masini de banderoalt de ultima generatie, simple in utilizare de la producatorul COM. Dispozitivele sunt concepute pentru a impacheta bancnote si documente intr-un mod rapid, sigur si calitativ. Mașinile de banderolat sunt echipamente utilizate pentru a aplica benzi de banderolare (benzi de plastic sau hârtie) în jurul ambalajelor sau produselor, asigurându-le astfel siguranța și stabilitatea în timpul manipulării și transportului. Acestea sunt utilizate într-o varietate de industrii și aplicații, de la ambalarea produselor la consolidarea și securizarea încărcăturilor pentru transport.

COM BBFII-200 – mașină compactă de banderolat bancnote și documente, de ultimă generație, este simplă în utilizare, are dimensiuni compacte, se încadrează perfect în orice interior.Este realizată din oțel inoxidabil, datorită căruia aparatul este ușor de întreținut și are o durată de viață mare. Maș..
Precomanda
69.810,00 MDL
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.