Meniu
Cosul tau

Activa

Stoc limitat
Imprimanta de etichete Activa LP58, 203dpi, TD, USB Imprimanta de etichete Activa LP58, 203dpi, TD, USB
Imprimanta de etichete Activa LP58 este un model de ultimă generație, simplu în utilizare, cu dimensiuni compacte și viteza de imprimare de 101 mm/sec. Dispozitivul reprezintă o soluție excelentă pentru tipărirea de etichete în diverse locații, cum ar fi: magazine mici, depozite, puncte de vânz..
In stoc
2.671,57 MDL
Activa PP58 – imprimantă POS dotată cu tehnologii de ultimă generație care are un design modern și se încadrează perfect pe orice masă de lucru. Imprimanta funcționează rapid, tipărește cu o viteză de 90 mm/s, astfel nu stopează procesul de lucru. Rola de etichete se schimbă ușor, pentru aceast..
Precomanda
986,15 MDL
Imprimanta POS Activa PP80 – model de ultimă generație, dotat cu tehnologii inovative pentru a oferi utilizatorilor experiențe de nivel profesional, are dimensiuni compacte, nu ocupă mult spațiu pe masa de lucru, se potrivește perfect pentru diverse locuri de amplasare.Caracteristici:Imprimă coduri ..
Precomanda
1.775,07 MDL
PP80a Plus este o Imprimanta termică dotată cu performanțe superioare, special proiectat pentru a satisface cerințele exigente ale mediului comercial.Echipată cu funcționalități avansate, cum ar fi buzzerul integrat pentru notificări sonore și auto-cutter-ul pentru tăiere automată a hârtiei, această..
Precomanda
2.689,50 MDL
Imprimantă POS Activa PP80a este o soluție eficientă pentru tipărirea diverselor tipuri de bonuri, datorită performanțelor sale superioare.Dota cu o rezoluție de 203 dpi, asigură o imprimare clară și precisă a textului și a imaginilor. Acest dispozitiv este rapid și efficient datorită vitezei de imp..
Precomanda
1.775,07 MDL
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.