Meniu
Cosul tau

Descopera Gama Completa de Aparate Manuale de Etichetat | Embosat

La magazinul online ADPOS puteti gasi aparate manuale de etichetat | embosat de ultima generatie, de la producatorul Dymo. Aparatele manuale de etichetat sunt dispozitive utilizate pentru a crea etichete prin marcarea manuală a caracterelor sau simbolurilor pe o bandă de etichetă. Aparatele pot fi utile in fabrici, depozite, clinici, laboratoare, in birouri, dar si acasa. Acestea pot imprima numere de inventar, coduri de bare, ecusoane personale, atentionari, numere de identificare.

Aparat de embosat manual, Dymo Omega S0717930 (Simboluri latine) este cel mai simplu aparat (embosser) pentru crearea de etichete, ideală pentru uz casnic și de birou. Principiul de funcționare este de a reliefa o literă pe o bandă de plastic autoadezivă folosind 49 de litere și simboluri ..
Precomanda
0,00 MDL
Aparat de embosat manual, Dymo Omega S0719970 destinat pentru imprimarea simbolurilor pe bandă, carcaterele sunt alese manual prin rotire. Design ergonomic, acoperit cu cauciuc pentru a evita alunecarea în procesul de imprimare. Nu necesită cartuș sau baterii, în aparat este integrat cuțit pentru tă..
Precomanda
0,00 MDL
Aparat de embosat manual, Dymo S0720090 Imprimantă industrială mecanică (Metal Tape Embosser) Dymo M1011 este ideală pentru utilizare în fabrici, producere. Principiul de funcționare Dymo M1011 este de a reliefa o literă pe suprafața benzii. Simbolul este selectat prin rotirea rolei. ..
Precomanda
0,00 MDL
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.