Meniu
Cosul tau

Vezi Oferta de Afisaje Cantare

La magazinul online ADPOS  puteti gasi afisaje pentru cantare de ultima generatie, de la producatorul T-Scale. Ecranele sau afișajele pentru cântare sunt componente importante în sistemele de cântărire, furnizând informații cu privire la greutatea măsurată. Aceste afișaje pot avea diverse caracteristici pentru a se potrivi nevoilor specifice ale utilizatorilor și ale aplicațiilor lor. Dispozitivele sunt simple in utilizare, au carcasа din materiale rezistente, cu protectie impotriva umiditatii si prafului.

Stoc limitat
Terminal de cantarire T-Scale S10-WIFI, Linux, WiFi, LAN, RS232, USB, IP65 Terminal de cantarire T-Scale S10-WIFI, Linux, WiFi, LAN, RS232, USB, IP65
Specificatii tehnice terminal de cantarire T-Scale S10-WIFI:Display: 10.1” Touchscreen Rezistiv;Sistem de operare: TOS II (Linux);Procesor: ARM Cortex A9 Dual Core 1 GHz;Memorie: RAM 1 GB, Flash 1 GB;Interfață de comunicare: Wi-Fi, RS232/422/485, RS232, 2 x USB 2.0, Ethernet, 5 IN / 5 OUT;Alimentare..
In stoc
0,00 MDL
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.