Meniu
Cosul tau

Casa autoservire (Self-Checkout) Adpos Express

Casa autoservire (Self-Checkout) Adpos Express
Casa autoservire (Self-Checkout) Adpos Express
Casa autoservire (Self-Checkout) Adpos Express
Casa autoservire (Self-Checkout) Adpos Express
Casa autoservire (Self-Checkout) Adpos Express
Casa autoservire (Self-Checkout) Adpos Express
Casa autoservire (Self-Checkout) Adpos Express
  • Model: Adpos Express
  • Garantie:12 luni
  • Disponibilitate: Precomanda
0,00 MDL

Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!

Multiple metode de plată | Detalii

Livrare gratuită | Detalii

Retur produse în 15 zile | Detalii

Atentie: Producatorul poate modifica aspectul, specificatiile tehnice fara notificare prealabila, din acest motiv rugam sa verificati informatia la managerii nostri.

Sistem Self-Checkout Adpos Express – echipamentul care simplifică procesul de deservire a clienților în magazinele de vânzare cu amănuntul. 

Self-Checkout Adpos Express reprezintă o modalitate bună de a crește popularitatea magazinului, o astfel de experiență de cumpărături crește loialitatea clienților și îmbunătățește experiența utilizatorilor. 

Datorită acestui sistem clienții se deservesc singuri: scanează, împachetează și achită, într-un mod rapid, simplu, comod și fără cozi. Astfel se minimalizează interacțiunea cu alte persoane, iar magazinul poate face economii majore prin faptul că se reduce numărul de angajați și costurile pentru forța de muncă.

Setul nostru include: 

  • POS tactil All-in-One
  • Scaner staționar 
  • Raft pentru coșul de cumpărături
  • Suport pentru sacoșa de cumpărături
  • Suport pentru terminalul fiscal și bancar
  • Scaner manual pentru a scana ușor mărfuri voluminoase

*La dorința clientului, setul poate fi personalizat în funcție de nevoile magazinului în care urmează a fi instalat.

Design

Sistemul are un design atractiv, este realizat din materiale rezistente. Datorită construcției sale, este ușor și comod de îngrijit și de întreținut. Toate componentele care intră în set sunt amplasate astfel încât să fie comod de operat cu ele. 

POS tactil All-in-One

Sistemul deține un POS tactil All-in-One mare, simplu în utilizare, dotat cu diverse funcții inteligente și rezistent la zgârieturi.

Scaner staționar

Scanerul staționar pentru citirea codurilor de bare are o fereastră largă de scanare, dotată cu un strat de sticlă cu rezistență înaltă la zgârieturi și lovituri. Tehnologia scanerului permite ca acesta să funcționeze rapid și eficient, în special în mediile cu volum mare de lucru, pentru citirea unei game largi de coduri de bare, ceea ce ajută la creșterea productivității magazinului. 

Scaner manual 

Scanerul manual pentru citirea codurilor de bare, cu ușurință poate face față unui volum mare de lucru. Este folosit pentru a scana ușor mărfurile voluminoase și grele.

Suport pentru sacoșa de cumpărături

Suportul pentru sacoșa de cumpărături este destul de spațios și comod, confecționat din oțel inoxidabil, care este ușor de îngrijit.

Suport pentru terminalul bancar și imprimanta fiscală

Suporturile pentru terminal și imprimantă sunt poziționate la un nivel comod pentru a opera cu ele.

Raft pentru coșul de cumpărături

Coșul cu produse este așezat pe un raft special destinat acestui scop, astfel fiind foarte comod de scanat produsele, fără a fi nevoie de ținut coșul în mână.

Semnalizare liber/ocupat

Sistemul Self-Checkout este dotat cu un indicator care determină statutul casei de marcat. Indicatorul luminează într-o varietate de 2 culori, verde atunci când punctul de vânzare este liber și roșu – ocupat.

Achitare

Clienții își pot finaliza cumpărăturile prin achitarea cu ajutorul unui card bancar. 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.