Meniu
Cosul tau

Afla Mai Multe Despre Imprimante Fiscale

La magazinul online ADPOS gasiti imprimante fiscale de la cel mai renumit producator – Tremol, care satisfac toate necesitatile clientilor. Imprimantele fiscale sunt dispozitive utilizate în comerțul cu amănuntul pentru a emite bonuri fiscale sau facturi fiscale pentru tranzacțiile comerciale. Acestea sunt echipamente esențiale pentru întreprinderile care vând bunuri sau servicii către clienți și trebuie să respecte reglementările fiscale locale în ceea ce privește evidențierea tranzacțiilor și a veniturilor. Imprimantele fiscale sunt proiectate pentru a stoca datele fiscale și a emite documente fiscale conforme cu legile și reglementările în vigoare.  

In rate
Certificat
Imprimanta fiscala Tremol FP15, SD, 57/80mm, GPRS, LAN, WiFi, BT, USB, RS Imprimanta fiscala Tremol FP15, SD, 57/80mm, GPRS, LAN, WiFi, BT, USB, RS
Tremol FP15 – imprimanta fiscală de nouă generație, cu un design modern, care se încadrează perfect pe orice masă de lucru. Imprimanta este în conformitate cu toate cerințele noi ale legislației Republicii Moldova.Datorită modulului GPRS imprimanta poate fi conectată la serverele SFS (Serviciului Fi..
In stoc
7.200,00 MDL
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.