Meniu
Cosul tau

Solicita o Consultatie despre Comutatoare

Comutatoarele sunt dispozitive utilizate în rețelele informatice pentru a conecta și a gestiona traficul de date între diferitele dispozitive și segmente ale rețelei. Ele joacă un rol crucial în crearea și gestionarea infrastructurilor de rețea și sunt disponibile într-o varietate de configurații și capacități pentru a satisface nevoile specifice ale rețelelor.
Stoc limitat
Comutator Ruijie Reyee RG-NBS3100-8GT2SFP 8 port, Gigabit, 2xSFP, Metal case, Cloud Managed L2 Comutator Ruijie Reyee RG-NBS3100-8GT2SFP 8 port, Gigabit, 2xSFP, Metal case, Cloud Managed L2
Comutatorul Ruijie Reyee RG-NBS3100-8GT2SFP este o soluție eficientă și performantă pentru rețelele de dimensiuni mici și mijlocii, oferind un total de 8 porturi Gigabit Ethernet și 2 sloturi SFP (Small Form-Factor Pluggable) pentru conectivitate flexibilă. Cu porturile Gigabit Ethernet comutat..
In stoc
2.384,69 MDL
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.