Meniu
Cosul tau

Imprimanta cu banda Dymo LabelWriter 4XL, max. 104mm, S0904950

Imprimanta cu banda Dymo LabelWriter 4XL, max. 104mm, S0904950
Imprimanta cu banda Dymo LabelWriter 4XL, max. 104mm, S0904950
  • Model: S0904950
  • Disponibilitate: Precomanda
0,00 MDL

Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!

Multiple metode de plată | Detalii

Livrare gratuită | Detalii

Retur produse în 15 zile | Detalii

Atentie: Producatorul poate modifica aspectul, specificatiile tehnice fara notificare prealabila, din acest motiv rugam sa verificati informatia la managerii nostri.

Aparat de etichetat LabelWriter 4XL, S0904950 - Imprimanta care oferă o modalitate simplă și rentabilă de imprimare și o gamă largă de etichete profesionale. Rezoluție de imprimare - 300 dpi, viteză de imprimare - până la 53 de etichete pe minut. Imprimanta oferă rezultate superioare pentru lucrări cu volum mare. Funcționează fără cerneală, fără toner, fără a pierde timpul. DYMO LabelWriter 4 XL tipărește pe o mare varietate de etichete pentru următoarele domenii de activitate: pentru organizații de birouri și comerciale, pentru oficii poștale, pentru companii de logistică și comerț, pentru instituții medicale, pentru servicii de transport. Cu DYMO LabelWriter 4XL, veți obține viteză și calitate de imprimare rapidă, un design compact - și totul la un preț excelent.

Imprimanta
Tip imprimanta Desktop
Metoda de imprimare Transfer termic
Sursa de alimentare
Adaptor AC/DC USB, adaptor 220V
Caracteristici de baza acumulator, baterie
Acumulator, baterie
Caracteristici de baza
Dimensiuni (mm) 187x134x178
Greutate (Kg) 0,890

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.