Meniu
Cosul tau

Imprimante de carduri

La magazinul online ADPOS gasiti imprimante de carduri, de ultima generatie, de la producatorul Evolis. Imprimantele reprezinta alegerea ideala pentru producerea: permisurilor de transport, cardurilor bancare, carduri pentru studenti, carduri de identitate, ecusoane pentru angajati, etc. 

Imprimanta de carduri Evolis Primacy 2 Duplex Expert – soluția ideală pentru imprimarea unui volum mediu și mare de carduri, este un dispozitiv care funcționează rapid, calitativ, are un design modern, care se încadrează perfect în interiorul oficiului. Suportă atât imprimarea unilaterală, cât ..
Precomanda
45.000,00 MDL
Stoc limitat
Imprimanta de carduri Evolis Zenius Classic, 300dpi, Color, SS, PVC, USB Imprimanta de carduri Evolis Zenius Classic, 300dpi, Color, SS, PVC, USB
Imprimanta Evolis Zenius Classic este o soluție versatilă pentru imprimarea monocromă sau color a cardurilor, folosind tehnologia de codificare pentru o varietate de aplicații:Ecusoane pentru angajați;Carduri de control al accesului;Carduri de plată;Carduri de acces la transport;Carduri de club.Impr..
In stoc
25.000,00 MDL
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.