Meniu
Cosul tau

Afla Mai Multe Imprimante Mobile

Imprimantele de etichete mobile sunt dispozitive portabile specializate în imprimarea de etichete într-un mod mobil. Acestea sunt utilizate în diverse domenii, cum ar fi comerțul cu amănuntul, logistică, producție, sănătate și multe altele. Iată câteva caracteristici comune ale acestor imprimante: - Portabilitate: Aceste imprimante sunt concepute să fie ușor de transportat și de utilizat în diverse locații, ceea ce le face ideale pentru aplicații mobile. - Conectivitate: Pot fi conectate la dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri sau tablete, prin Bluetooth, Wi-Fi sau alte tehnologii fără fir. Această conectivitate facilitează transferul de date și comanda imprimantei de la distanță.
Imprimanta portabilă termică Urovo K329-S1 este o opțiune practică pentru imprimarea de etichete și chitanțe, datorită designului ergonomic și compact, care o face ușor de manevrat și transportat. Interfața Bluetooth și USB oferă o conexiune ușoară la dispozitive mobile sau ..
Precomanda
5.352,10 MDL
Stoc limitat
Imprimanta termica mobila Urovo K329-W1, 203dpi, TD, WiFi, USB, NFC Imprimanta termica mobila Urovo K329-W1, 203dpi, TD, WiFi, USB, NFC
Imprimanta portabilă termică Urovo K329-W1 este o opțiune practică pentru imprimarea de etichete și chitanțe, datorită designului ergonomic și compact, care o face ușor de manevrat și transportat. Interfața WiFi și USB oferă o conexiune ușoară la dispozitive mobile sau la un calculator, permițând ut..
In stoc
6.247,10 MDL
Imprimanta mobilă de etichete ZEBRA ZQ620 WI-FI deține toate funcțiile necesare pentru a ajuta la eficientizarea procesului de muncă al angajaților și îmbunătățirea calității de deservire a clienților în diverse domenii. Datorită faptului că imprimanta este mobilă și rapidă, imprimă cu o viteză de 1..
Precomanda
19.332,00 MDL
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.