Meniu
Cosul tau

Imprimante mobile

Magazinul online ADPOS comercializeaza imprimante mobile pentru bonuri, dispozitive de ultima generatie, de la producatorii: Honeywell, HPRT, Zebra Technologies. Se potrivesc pentru mai multe domenii, cum ar fi: livrari, supermarketuri, depozite, tipografii. 

Imprimanta portabilă termică Urovo K329-S1 este o opțiune practică pentru imprimarea de etichete și chitanțe, datorită designului ergonomic și compact, care o face ușor de manevrat și transportat. Interfața Bluetooth și USB oferă o conexiune ușoară la dispozitive mobile sau ..
Precomanda
5.376,02 MDL
Stoc limitat
Imprimanta termica mobila Urovo K329-W1, 203dpi, TD, WiFi, USB, NFC Imprimanta termica mobila Urovo K329-W1, 203dpi, TD, WiFi, USB, NFC
Imprimanta portabilă termică Urovo K329-W1 este o opțiune practică pentru imprimarea de etichete și chitanțe, datorită designului ergonomic și compact, care o face ușor de manevrat și transportat. Interfața WiFi și USB oferă o conexiune ușoară la dispozitive mobile sau la un calculator, permițând ut..
In stoc
6.275,02 MDL
Imprimanta mobilă de etichete ZEBRA ZQ620 deține toate funcțiile necesare pentru a ajuta la eficientizarea procesului de muncă al angajaților și îmbunătățirea calității de deservire a clienților în diverse domenii. Datorită faptului că imprimanta este mobilă și rapidă, imprimă cu o viteză de 115 mm/..
Precomanda
17.081,00 MDL
Imprimanta mobilă de etichete ZEBRA ZQ620 WI-FI deține toate funcțiile necesare pentru a ajuta la eficientizarea procesului de muncă al angajaților și îmbunătățirea calității de deservire a clienților în diverse domenii. Datorită faptului că imprimanta este mobilă și rapidă, imprimă cu o viteză de 1..
Precomanda
19.418,40 MDL
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.