Meniu
Cosul tau

Imprimante mobile

Magazinul online ADPOS comercializeaza imprimante mobile pentru bonuri, dispozitive de ultima generatie, de la producatorii: Honeywell, HPRT, Zebra Technologies. Se potrivesc pentru mai multe domenii, cum ar fi: livrari, supermarketuri, depozite, tipografii. 

Imprimanta mobilă de etichete ZEBRA ZQ620 deține toate funcțiile necesare pentru a ajuta la eficientizarea procesului de muncă al angajaților și îmbunătățirea calității de deservire a clienților în diverse domenii. Datorită faptului că imprimanta este mobilă și rapidă, imprimă cu o viteză de 115 mm/..
Precomanda
17.993,00 MDL
Stoc limitat
Imprimanta termica mobila Zebra ZQ620, 203dpi, TD, BT, USB, WiFi Imprimanta termica mobila Zebra ZQ620, 203dpi, TD, BT, USB, WiFi
Imprimanta mobilă de etichete ZEBRA ZQ620 WI-FI deține toate funcțiile necesare pentru a ajuta la eficientizarea procesului de muncă al angajaților și îmbunătățirea calității de deservire a clienților în diverse domenii. Datorită faptului că imprimanta este mobilă și rapidă, imprimă cu o viteză de 1..
In stoc
20.455,20 MDL
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.