Meniu
Cosul tau

Masina de sortat bancnote Magner 2000F, 4.3-inch LCD Touch, 2 CIS, UV, MG, IRT, TDS, IRR

Stoc limitat
Credit 0%
Masina de sortat bancnote Magner 2000F, 4.3-inch LCD Touch, 2 CIS, UV, MG, IRT, TDS, IRR
Stoc limitat
Credit 0%
Masina de sortat bancnote Magner 2000F, 4.3-inch LCD Touch, 2 CIS, UV, MG, IRT, TDS, IRR
Stoc limitat
Credit 0%
Masina de sortat bancnote Magner 2000F, 4.3-inch LCD Touch, 2 CIS, UV, MG, IRT, TDS, IRR
Masina de sortat bancnote Magner 2000F, 4.3-inch LCD Touch, 2 CIS, UV, MG, IRT, TDS, IRR
Masina de sortat bancnote Magner 2000F, 4.3-inch LCD Touch, 2 CIS, UV, MG, IRT, TDS, IRR
Masina de sortat bancnote Magner 2000F, 4.3-inch LCD Touch, 2 CIS, UV, MG, IRT, TDS, IRR
Masina de sortat bancnote Magner 2000F, 4.3-inch LCD Touch, 2 CIS, UV, MG, IRT, TDS, IRR
Masina de sortat bancnote Magner 2000F, 4.3-inch LCD Touch, 2 CIS, UV, MG, IRT, TDS, IRR
Masina de sortat bancnote Magner 2000F, 4.3-inch LCD Touch, 2 CIS, UV, MG, IRT, TDS, IRR
 • Model: 2000F
 • SKU: 00-012468
 • Garantie:12 luni
 • Disponibilitate: In stoc
46.904,00 MDL

Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!

Multiple metode de plată | Detalii

Livrare gratuită | Detalii

Retur produse în 15 zile | Detalii

Atentie: Producatorul poate modifica aspectul, specificatiile tehnice fara notificare prealabila, din acest motiv rugam sa verificati informatia la managerii nostri.

Magner 2000F este o mașină de sortat bancnote echipată cu tehnologii avansate și funcții multiple de autentificare și sortare a numerarului. Aceasta oferă un nivel înalt de siguranță și eficiență în procesul de gestionare a banilor. Mașina este alegerea ideală pentru instituțiile financiare, birourile de schimb valutar și alte medii în care sortarea rapidă, precisă și sigură a bancnotelor este esențială pentru o operare eficientă și de încredere. Funcții 

 1. Funcția FITNESS permite evaluarea starea fizică a bancnotelor și sortarea bancnotelor conform următoarelor criterii: Parte lipsă a bancnotei; Pete, inclusiv de ulei; Gauri; Ruptură; Colțuri pliate; Bandă adezivă; Desenare/Scriere pe bancnotă. Acest proces de evaluare a stării fizice a bancnotelor este important pentru a asigura că numai bancnotele care sunt într-o stare acceptabilă sunt returnate în circulație. Bancnotele prea uzate sau deteriorate pot fi retrase și trimise pentru înlocuire, asigurând astfel calitatea numerarului în circulație
 2. Funcția Numărare mixtă a bancnotelor permite procesarea și numărarea automată a valutelor diferite într-o singură sesiune de numărare, fără a fi necesară sortarea prealabilă a bancnotelor. Această funcție este esențială pentru bănci, firme de schimb valutar, supermarketuri și alte organizații care procesează o cantitate mare de bani și au nevoie de o metodă eficientă și precisă pentru a număra și verifica bancnotele de diverse tipuri și valori. 
 3. Funcția Sortare după nominal reprezintă abilitatea mașinii de a organiza și separa bancnotele în funcție de valorile lor nominale. Această funcție permite mașinii să sorteze automat bancnotele în grupuri distincte în funcție de valoarea lor, astfel încât să puteți obține rapid și precis numărul total de bancnote pentru fiecare valoare.
 4. Funcția Sortare față se referă la capacitatea mașinii de a sorta bancnotele în funcție de orientarea lor cu față în sus. Funcția permite mașinii de numărat să identifice și să plaseze bancnotele cu fața în sus într-un compartiment separat.
 5. Funcția Sortare după orientare asigură identificarea și sortarea bancnotele în funcție de orientarea lor, fie că sunt plasate cu fața în sus, fie că sunt plasate cu fața în jos. Sortarea după orientare permite mașinii de sortat și numărat bancnote să verifice orientarea fiecărei bancnote și să le sorteze în funcție de această orientare, asigurând astfel coerența și compatibilitatea cu alte sisteme de prelucrare a numerarului.
 6. Funcția Sumare bancnote include adunarea și afișarea valorii totale a bancnotelor operate de Mașina de sortat. Aceasta este o funcție esențială pentru organizații și afaceri care trebuie să calculeze rapid și precis suma totală a numerarului procesat într-o anumită perioadă de timp. Funcție permite simplificarea procesului de numărare și verificare a banilor și asigură o gestionare mai eficientă a numerarului. Detecție valute 

 1. Detectare DUAL CIS (Contact Image Sensor) este o tehnologie care poate ajuta la sortarea mai rapidă și precisă a bancnotelor, deoarece poate scana și detecta ambele fețe ale bancnotelor într-o singură trecere. Scanarea bancnotei se realizeaza la o distanta foarte mica de senzor (aprox. 13 mm) iar acuraterea este una ridicata. Este un modul integrat de senzori care cuprinde un sistem de iluminare, un sistem optic si un sistem de detectare a luminii, toate fiind integrate într-o singură componentă compactă.
 2. Detectarea UV (Ultravioletă) identifică și verifică elementele de securitate care sunt vizibile doar sub iluminare ultravioletă. Multe bancnote au elemente de securitate invizibile care devin vizibile sub lumina ultravioletă. Acestea pot include benzi, filamente și cerneală specială care reacționează la lumina UV. Cu toate acestea, această aplicație este relativ noua și exista multe valute în circulație cărora le lipsesc aceste caracteristici. Prin urmare, o mașina de numărat care se bazează exclusiv pe detectarea UV, nu va putea identifica bancnotele contrafacute mai vechi și va avea un număr de opriri destul de mare. Recomandăm ca mașina de numărat să fie dotată atât cu detectare UV, cât și Magnetică pentru ca numărul de opriri al echipamentului să fie cât mai redus, iar detecția banilor falși să fie eficientă. 
 3. Detectarea MG (Magnetică) oferă un grad foarte ridicat de fiabilitate pentru detectarea valutelor contrafacute, fiind o tehnică foarte importantă în lupta împotriva falsificărilor, deoarece elementele de securitate bazate pe cerneala magnetică sunt dificil de replicat fără echipamente și tehnologie specializate. Cerneala magnetică este un tip de cerneală specială utilizată în tipărirea bancnotelor și a altor documente de valoare. Această cerneală conține particule magnetice și este folosită pentru a crea elemente de securitate, cum ar fi benzi magnetice, care sunt utilizate pentru autentificarea rapidă și automată a bancnotelor și pentru a preveni falsificările. Când o bancnotă este trecută prin dispozitivul care are capacitatea de detecție MG, acesta utilizează un senzor specializat pentru a verifica prezența cernelei magnetice în bancnotă. Dacă bancnota conține cerneală magnetică, aceasta va fi detectată și confirmată ca autentică. În caz contrar, dispozitivul poate semnala o posibilă falsificare sau o problemă cu bancnota.
 4. Detectarea IRR (Infrared Reflection, Front and Rear) examinează și verifică elementele de securitate care sunt vizibile sub lumina infraroșie, atât pe partea din față (front), cât și pe partea din spate (rear) a bancnotelor. Detecția cu raze infraroșii se bazează pe tipuri de cerneală care fie absorb sau reflectă această lumină. Multe bancnote au elemente de securitate care devin vizibile sub lumina infraroșie, aceasta poate include text invizibil, imagini sau alte elemente.  
 5. Detectarea TDS (Tape, Detection Sensor) verifică prezența sau absența benzilor sau elementelor de siguranță tip bandă (tape) pe bancnote. Aceste benzi de siguranță sunt elemente de securitate integrate în majoritatea bancnotelor pentru a preveni falsificările. Dacă o bancnotă nu are banda de siguranță sau dacă aceasta este deteriorată, dispozitivul poate semnala o potențială falsificare sau o problemă cu bancnota. 


Caracteristici:
 • Valute acceptate: MDL, EUR, USD, RON, UAH, RUB, CHF, GBP, CAD, HUF;
 • Display: 4.3", LCD Touch Color; 
 • Viteza de numărare: 1200 bancnote pe minut;
 • Volumul buzunarului de încărcare: 500 bancnote;
 • Buzunar de recepție: 250 bancnote;
 • Buzunar de respingere: 100 bancnote; 
 • Tipul de detecție: Dual CIS (Contact Image Sensors), UV (Ultraviolet), Full line MG (Magnetic), IRT (Infrared Transmission), IRR (Infrared Reflection, Front and Rear), TDS (Tape, Detection Sensor);
 • Funcții: FITNESS, Numărare mixtă, Sortare dupa nominal, Sortare față, Sortare după orientare, Sumare bancnote;
 • Interfețe de conectare: Serial Communication & USB Communication (External LCD Display, Serial Printer), LAN & SD card (PC Communication, Upgrade);
 • Dimensiuni: 460 x 400 x 420 mm. 

Caracteristici de baza All in One
Optiuni incluse | optionale External Display (optional), External Printer (optional), Banknote Sterilizer (Ionizer) (optional).
Caracteristici de baza masina de procesat bancnote
Tipul dispozitivului Stationar
Valute acceptate MDL, EUR, USD, RON, UAH, RUB, CHF, GBP, CAD, HUF
Mod de pornire numarare bancnote Automat, Manual
Volumul buzunarului de incarcare (bancnote) 500
Volumul buzunarului de receptie (bancnote) 250
Volumul buzunarului de respingere (bancnote) 100
Numarul buzunarelor de receptie 2
Viteza de numarare (bancnote/min.) 1200
Numarul de viteze 1
Detectie valute Dual CIS (Contact Image Sensors), UV (Ultraviolet), Full line MG (Magnetic), IRT (Infrared Transmission), IRR (Infrared Reflection, Front and Rear), TDS (Tape, Detection Sensor)
Afișaj
Afisaj operator 4.3", LCD Touch Color
Afisaj client optional
Sursa de alimentare
Adaptor AC/DC Incorporat
Tensiunea de alimentare 100/240V, 50/60Hz
Puterea de consum (W) 150
Caracteristici de baza acumulator, baterie
Acumulator, baterie -
Caracteristici de baza
Temperatura de operare (°C) +5+40
Interfete de conectare Serial Communication & USB Communication (External LCD Display, Serial Printer), LAN & SD card (PC Communication, Upgrade)
Dimensiuni (mm) 460 x 400 x 420
Greutate (Kg) 12.5
Functii Fitness, Numarare mixta, Sortare dupa nominal, Sortare fata, Sortare dupa orientare, Sumare bancnote

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Nume fisier Marime
Magner 2000 Series Data Sheet (EN) 1.77MB Descarca
Magner 2000 Series Brochure (EN) 1.22MB Descarca
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.