Meniu
Cosul tau

Program de creare si editare etichete BarTender Automation

In rate
Program de creare si editare etichete BarTender Automation
In rate
Program de creare si editare etichete BarTender Automation
Program de creare si editare etichete BarTender Automation
Program de creare si editare etichete BarTender Automation
Program de creare si editare etichete BarTender Automation
  • Model: AUTOMATION
  • Disponibilitate: Precomanda
0,00 MDL

Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!

Multiple metode de plată | Detalii

Livrare gratuită | Detalii

Retur produse în 15 zile | Detalii

Atentie: Producatorul poate modifica aspectul, specificatiile tehnice fara notificare prealabila, din acest motiv rugam sa verificati informatia la managerii nostri.Program de creare si editare etichete BarTender Automation

Compania Seagull Scientific reprezintă un lider mondial în domeniul imprimării etichetelor pe platforma Windows. Tehnologia folosită de Seagull Scientific ajută la optimizarea procesului de muncă pentru o multitudine de companii, din toate industriile: industria chimică, sănătății, produselor alimentare, aerospațială, farmaceutică, logistică. Compania a proiectat primul Software din lume, gestionat de Windows, pentru imprimarea etichetelor. 

Programa BarTender, concepută de către Seagull Scientific, este prima programă care suportă atât imprimantele pentru etichete cu laser, cât și cele industriale. Astăzi Software-ul BarTender oferă mai mult decât crearea și imprimarea etichetelor. BarTender poate funcționa atât în regim autonom, cât și în combinație cu alte aplicații. 


Software-ul BarTender pentru imprimarea etichetelor are mai multe versiuni:

  • BarTender Starter;
  • BarTender Professional;
  • BarTender Automation;
  • BarTender Enterprise.


BarTender Automation – este o programă profesională certificată Microsoft și GS1, destinată pentru imprimarea etichetelor, codurilor de bare, cardurilor de plastic (cardurilor pentru acces), cardurilor RFID. Include toate instrumentele grafice puternice. Este concepută pentru o cantitate nelimitată de utilizatori în rețea și lucru concomitent de la 3 la 90 imprimante. Acest instrument de înaltă calitate deține un set de funcții puternice pentru crearea etichetelor. 

Este atât de simplă că poate fi utilizată de un utilizator începător, cu ajutorul programei poate genera o etichetă timp de câteva minute. Interfața este disponibilă în mai multe limbi.

BarTender Automation oferă suport pentru componentele Microsoft ActiveX pentru integrare profundă. Permite utilizatorilor de rețea setarea, pornirea și transmiterea unei lucrări, folosind un singur buton al programei BarTender. 

Reprezintă alegerea ideală pentru întreprinderile care sunt în căutarea automatizării etichetelor pentru a crește viteza și precizia. Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Nume fisier Marime
BarTender® Professional Services (EN) 118.45KB Descarca
BarTender® Automates GS1 Digital Link Codes (EN) 523.23KB Descarca
BarTender® Metenance and Support (EN) 91.95KB Descarca
BarTender® Label Design and Printing Made Simple: The All in One Sftware Solution for Zebra Customers (EN) 555.86KB Descarca
BarTender® Software for Supply Chain (EN) 928.31KB Descarca
BarTender® Software for Pharmaceutical Labeling (EN) 854.37KB Descarca
BarTender® Software for Labeling and Marketing Medical Devices (EN) 879.54KB Descarca
BarTender® Software for Food Labeling (EN) 1.09MB Descarca
BarTender® Software for Chemical Labeling (EN) 858.48KB Descarca
BarTender® Strategies for Enterprise Labeling (EN) 690.74KB Descarca
Afişare 1 - 10 din 14 (2 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.