Meniu
Cosul tau

Vezi Toata Gama de Cititori de Carduri

Cititoarele de carduri sunt dispozitive care permit citirea informațiilor stocate pe carduri, cum ar fi carduri de credit/debit, carduri cu cip, carduri de acces, sau alte tipuri de carduri inteligente. Aceste dispozitive sunt utilizate în diverse aplicații, de la sistemele de plată la sisteme de securitate. Cititoarele de carduri cu banda magnetica sunt utilizate pentru citirea informațiilor stocate pe banda magnetică a cardurilor. Acestea pot fi întâlnite în sistemele de plată, casele de marcat și alte dispozitive similare.
ACS ACR122U este un cititor de carduri, dezvoltat pe tehnologia fără contact de 13,56 MHz. Este primul cititor de carduri fără contact, compatibil cu CCID, care urmează atât ISO 14443, cât și ISO 18092. Acest dispozitiv este proiectat să accepte nu numai carduri MIFARE® și ISO 14443 de tip A și B, c..
In stoc
1.163,50 MDL
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.