Meniu
Cosul tau

Preturi Avantajoase la Kit-uri ErgoPos

Kit-urile ErgoPos reprezintă seturi de echipamente și accesorii destinate facilitării operațiunilor de punct de vânzare (POS) în mediile comerciale și de afaceri. Aceste kit-uri sunt concepute pentru a oferi o soluție completă și integrată pentru gestionarea tranzacțiilor în cadrul unei afaceri.
Stoc limitat
Suport ErgoPOS, pentru terminal bancar (POS) Ingenico, autonom
Modul terminal de plată autonom VerifoneModul pentru terminalul de plată amplasat lângă casa de marcat, cu funcționalitate de lungă durată și flexibilitate care permite poziționarea terminalului în unghiul potrivit pentru clienți și casieri.Modele compatibile:Ingenico ICT220;Ingenico ICT250;Ingenico..
In stoc
1.262,80 MDL
Modul terminal de plată autonom VerifoneModul pentru terminalul de plată amplasat lângă casa de marcat, cu funcționalitate de lungă durată și flexibilitate care permite poziționarea terminalului în unghiul potrivit pentru clienți și casieri.Modele compatibile:Verifone Vx520;Verifone Vx620...
Precomanda
1.262,80 MDL
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.