Meniu
Cosul tau

Află Mai Multe Despre Scanere Industriale

Scanere coduri de bare industriale sunt dispozitive specializate proiectate pentru a citi coduri de bare în medii industriale și de producție, unde pot fi prezente condiții mai dificile. Aceste cititoare oferă performanțe și durabilitate superioare comparativ cu cititoarele de coduri de bare de uz general. Sunt construite pentru a rezista la șocuri, vibrații și condiții de mediu dificile, precum praf, umiditate și temperaturi extreme. Carcasele lor sunt adesea fabricate din materiale rezistente la impact. Dispozitivele oferă performanțe ridicate în ceea ce privește viteza de citire și precizia, fiind capabile să gestioneze citirea codurilor de bare în timp real în condiții de lucru rapide și exigente.
Scanerul Honeywell Granit 1280i destinat pentru scanarea codurilor de bare de tip 1D.Are un design ergonomic, este comod de ținut în mână și de operat cu acesta, funcționează rapid, fără întârzieri. Este realizat din materiale de înaltă calitate, datorită cărora este rezistent la căderile pe beton d..
Precomanda
9.449,11 MDL
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.