Meniu
Cosul tau

Descopera Modelul Potrivit de Scanere Pentru Deget

La magazinul online ADPOS gasiti scanere pentru deget de ultima generatie, de la producatorii Newland si Zebra Technologies. Scanerele sunt mici si usoare, este comod de operat cu ele, permit utilizarea acestora chiar daca mainile sunt ocupate. Sunt utilizate in mai multe domenii: retail, depozitare, transporturi, logistica, sanatate, producere. 

Scanerul de tip inel Urovo R70 este un model de ultimă generație, compact, comod și simplu în utilizare, este destinat pentru scanarea codurilor de bare de tip 1D și 2D. Are un design modern, este realizat din materiale de înaltă calitate, datorită cărora este rezistent la căderile pe beton de ..
Precomanda
5.289,35 MDL
Scanerul de tip inel Zebra RS5100 Sepia pentru scanarea codurilor de bare de tip 1D și 2D, este un model de ultimă generație, compact, comod și simplu în utilizare. Este realizat din materiale de înaltă calitate, care îi oferă rezistență la căderile pe beton sau pe o suprafață de metal de ..
Precomanda
0,00 MDL
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.