Meniu
Cosul tau

Verificatoare de pret

In stocul magazinului online ADPOS puteti gasi verificatoare de preturi de la producatorii: Newland si Zebra Technologics. Sunt utilizate in domeniile precum retail, HoReCa, logistica, cu scopul informativ. Cu ajutorul acestor dispozitive, clientii au posibilitatea sa verifice produsele, sa ridice o comanda, sa cheme un consultant, sa achizitioneze produse, etc.

Verificatorul de prețuri Newland NQuire 1000 Manta II este un model de ultimă generație, are un design modern, care de încadrează perfect în orice loc de amplasare. Este simplu în instalare, configurare și utilizare. Este realizat din materiale de înaltă calitate, aparține clasei de protecție I..
Precomanda
13.636,80 MDL
Verificatorul de prețuri Zebra CC6000 este un model de ultimă generație, are un design modern, care de încadrează perfect în orice loc de amplasare. Este simplu în instalare, configurare și utilizare. Este realizat din materiale de înaltă calitate. Are dimensiuni compacte de 183x296x36 mm, nu o..
Precomanda
30.076,72 MDL
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.