În luna iulie 2022, Yaki Inc SRL a devenit partener și importator autorizat în Moldova al brandului iMiN, dezvoltat și furnizat de către compania iMin Tehnology Pte LTD.Despre iMin Tehnology Pte LTD

Compania iMin Tehnology Pte LTD este o companie fondată în anul 2018 de către o echipă de tineri ambițioși, cu scopuri mărețe. Cu pași rapizi și siguri compania a reușit să se afirme pe piața produselor hardware inteligente, IoT și cloud, destinate pentru dezvoltarea afacerilor.

Datorită experienței echipei în domeniul proiectării și dezvoltării produselor electronice, tinerii au reușit să proiecteze și să dezvolte dispozitive POS, conform  cerințelor actuale ale pieței.

Compania Tehnology Pte LTD livrează produse certificate, conform ultimelor standarde. Scopul ei este să devină cea mai importantă companie business IoT din lume și să aducă comercianților cele mai inteligente dispozitive pentru comerț, cu design modern.

Întreprinderea dispune de 4 oficii amplasate în: Singapore, Malaysia, Indonesia și China. Produsele iMiN sunt livrate partenerilor din toată lumea.