Meniu
Cosul tau

Noutati Adpos Moldova RSS Feed

13 apr. Daisy Compact S – noul model ECC certificat în Republica Moldova
4 770
Un nou model de echipament de casă și control de la importatorul exclusiv în Republica Moldova SRL „YAKI INC” - Daisy Compact S. Decizia a fost emisă la data de 11 aprilie 2023.DECIZIEPrivind includerea modelului de casă și control în Registrul unic ..
05 sept. Yaki Inc SRL a certificat un nou model de Aparat de Casă
0 926
La 26 august 2022 a fost aprobată introducerea unui nou model de MCC (mașină de casă și control) în Registrul Unic al echipamentelor de casă și control prin Decizia Serviciului Fiscal de Stat Nr.12, astfel documentul spune:”În temeiul pct. 23 din Reg..
11 iul. Adpos: Partener și importator autorizat iMiN în Moldova
0 766
În luna iulie 2022, Yaki Inc SRL a devenit partener și importator autorizat în Moldova al brandului iMiN, dezvoltat și furnizat de către compania iMin Tehnology Pte LTD.Despre iMin Tehnology Pte LTDCompania iMin Tehnology Pte LTD este o companie fond..
27 ian. ADPOS.md a devenit partener UROVO
0 1288
Recent ADPOS (Yaki Inc SRL) a devenit partener și importator oficial a produselor UROVO – liderul mondial în furnizarea de soluții pentru industria echipamentului mobil pentru comerț. În prezent, are peste 1200 de angajați și mai mult de 40 de oficii..
02 sept. LiberCard - noul partener YAKI INC SRL
0 1083
YAKI INC SRL a devenit partener Moldova Agroindbank al cardului de cumpărături în rate dobândă LiberCard. Datorită acestei colaborări, clienții noștri au posibilitatea să achite cumpărăturile în rate cu 0% dobândă, fără taxe şi comisioane în plus. Cu..
03 mar. Adpos: Partener și importator autorizat Sunmi în Republica Moldova
0 1507
În luna iulie 2020, ADPOS Retail Systems a devenit partener și importator autorizat în Republica Moldova a produselor Sunmi.Shanghai Sunmi Technology Co., Ltd este o companie de echipamente POS, filială a Xiaomi Inc., bazată pe inovație tehnologică ș..
03 mar. Tehnologii inovative oferite de TSC: imprimanta de etichete color seria CPX4
0 1048
Imprimarea digitală este un proces de printare, de înaltă calitate, a imaginilor sau a textelor dintr-un fișier electronic generat de computer, folosind un jet de cerneală de mare viteză sau o imprimantă laser cu volum mare. Este utilizată, în princi..
03 mar. Ndevor – un nou soft pentru managementul echipamentelor Newland
0 1321
Compania Newland se numără printre liderii mondiali în domeniul AIDC (Identificarea automată și captarea datelor). Toată gama lor de echipamente de scanare OEM (Producător de echipament original): scanere staționară, scanere fără fir, terminale mobil..
03 apr. Majorarea amenzilor pentru utilizarea necorespunzătoare a MCC
0 1477
În ”Monitorul oficial” a fost din nou publicat Codul contravențional cu toate modificările și adiționările, care au intrat în vigoare de la 16 martie. Una dintre schimbările cheie este majorarea sumei unei unități convenționale, care se folosește la ..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.