Meniu
Cosul tau

Noutati Adpos Moldova RSS Feed

11 iul. Adpos: Partener și importator autorizat iMiN în Moldova
0 276
În luna iulie 2022, Yaki Inc SRL a devenit partener și importator autorizat în Moldova al brandului iMiN, dezvoltat și furnizat de către compania iMin Tehnology Pte LTD.Despre iMin Tehnology Pte LTDCompania iMin Tehnology Pte LTD este o companie fond..
27 ian. ADPOS.md a devenit partener UROVO
0 772
Recent ADPOS (Yaki Inc SRL) a devenit partener și importator oficial a produselor UROVO – liderul mondial în furnizarea de soluții pentru industria echipamentului mobil pentru comerț. În prezent, are peste 1200 de angajați și mai mult de 40 de oficii..
02 sept. LiberCard - noul partener YAKI INC SRL
0 516
YAKI INC SRL a devenit partener Moldova Agroindbank al cardului de cumpărături în rate dobândă LiberCard. Datorită acestei colaborări, clienții noștri au posibilitatea să achite cumpărăturile în rate cu 0% dobândă, fără taxe şi comisioane în plus. Cu..
03 mar. Adpos: Partener și importator autorizat Sunmi în Republica Moldova
0 682
În luna iulie 2020, ADPOS Retail Systems a devenit partener și importator autorizat în Republica Moldova a produselor Sunmi.Shanghai Sunmi Technology Co., Ltd este o companie de echipamente POS, filială a Xiaomi Inc., bazată pe inovație tehnologică ș..
03 mar. Tehnologii inovative oferite de TSC: imprimanta de etichete color seria CPX4
0 605
Imprimarea digitală este un proces de printare, de înaltă calitate, a imaginilor sau a textelor dintr-un fișier electronic generat de computer, folosind un jet de cerneală de mare viteză sau o imprimantă laser cu volum mare. Este utilizată, în princi..
03 mar. Ndevor – un nou soft pentru managementul echipamentelor Newland
0 681
Compania Newland se numără printre liderii mondiali în domeniul AIDC (Identificarea automată și captarea datelor). Toată gama lor de echipamente de scanare OEM (Producător de echipament original): scanere staționară, scanere fără fir, terminale mobil..
03 apr. Majorarea amenzilor pentru utilizarea necorespunzătoare a MCC
0 524
În ”Monitorul oficial” a fost din nou publicat Codul contravențional cu toate modificările și adiționările, care au intrat în vigoare de la 16 martie. Una dintre schimbările cheie este majorarea sumei unei unități convenționale, care se folosește la ..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.