Meniu
Cosul tau

Studii de caz RSS Feed

28 apr. Importanța contractului de deservire tehnică a ECC
0 1311
Fiecare ECC (Echipament de Casă și Control) înregistrat din Republica Moldova trebuie să dețină contract de deservire tehnică, conform  Articolului 293 (1).Încălcarea regulilor de exploatare a mașinilor de casă și control: ” Exploatarea mașinilor de ..
03 mar. Tableta industrială: De ce să alegi o tabletă robustă
0 1069
O tabletă industrială este un dispozitiv care funcționează stabil și fără probleme în condiții de lucru dure (temperaturi extreme, camere prăfuite și umede), sunt rezistente la căzături și protejate de praf și umiditate în interior, sunt echipate cu ..
03 mar. Ce trebuie să știți atunci când cumpărați un cântar: o analiză a principalelor criterii și cerințe
0 1547
Alegerea unui cântar corespunzător are un rol crucial pentru multe procese de producție și vânzare. În cazul în care cântarul achiziționat nu are capacitatea și performanța potrivită sau nu respectă standardele industriei, puteți avea pierderi substa..
03 mar. Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra o Imprimanta de coduri de bare
0 1112
În prezent, imprimantele de etichete sunt utilizate, pe scară largă, indiferent de domeniu de activitate: comerț, fabricație, servicii, depozitare sau logistică. Toate organizațiile care se ocupă cu mărfuri, fără excepție, etichetează produse cu etic..
03 mar. De ce este important costul total de proprietate (TCO) pentru achizițiile din domeniul IT?
0 1035
Conceptul de Cost total de proprietate (TCO) a fost elaborat de către compania de cercetare și consultanță Gartner, începând cu anii ’80. Ulterior, acest model de calcul a fost adoptat și utilizat ca instrument de achiziții noi în domeniul IT.Părerea..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.