Meniu
Cosul tau

Blog Adpos Moldova RSS Feed

13 apr. Daisy Compact S – noul model ECC certificat în Republica Moldova
4 779
Un nou model de echipament de casă și control de la importatorul exclusiv în Republica Moldova SRL „YAKI INC” - Daisy Compact S. Decizia a fost emisă la data de 11 aprilie 2023.DECIZIEPrivind includerea modelului de casă și control în Registrul unic ..
05 sept. Yaki Inc SRL a certificat un nou model de Aparat de Casă
0 942
La 26 august 2022 a fost aprobată introducerea unui nou model de MCC (mașină de casă și control) în Registrul Unic al echipamentelor de casă și control prin Decizia Serviciului Fiscal de Stat Nr.12, astfel documentul spune:”În temeiul pct. 23 din Reg..
20 iul. Aplicatoarele de etichete – ce sunt și la ce ne ajută acestea?
0 1051
Cum putem oferi maximum detalii clientului despre un anumit produs, cum ar fi: prețul, când a fost fabricat produsul, termenul de valabilitate, data expirării, numărul articolului, emblema magazinului etc.? El poate vedea toate aceste aspecte pe etic..
11 iul. Adpos: Partener și importator autorizat iMiN în Moldova
0 775
În luna iulie 2022, Yaki Inc SRL a devenit partener și importator autorizat în Moldova al brandului iMiN, dezvoltat și furnizat de către compania iMin Tehnology Pte LTD.Despre iMin Tehnology Pte LTDCompania iMin Tehnology Pte LTD este o companie fond..
28 apr. Importanța contractului de deservire tehnică a ECC
0 1333
Fiecare ECC (Echipament de Casă și Control) înregistrat din Republica Moldova trebuie să dețină contract de deservire tehnică, conform  Articolului 293 (1).Încălcarea regulilor de exploatare a mașinilor de casă și control: ” Exploatarea mașinilor de ..
08 apr. Roluitoarele și Suporturile pentru Rolele de Etichete – ce sunt și la ce ne ajută?
0 897
Una dintre metodele de economisire a resurselor financiare în cadrul unei întreprinderi este de a dota dispozitivele existente cu accesoriile necesare pentru ca acestea să poată realiza mai multe funcții și pentru a spori nivelul de productivitate al..
10 feb. Ce este și cum funcționează Scanerul pentru Coduri de Bare?
0 1250
Scanerele pentru coduri de bare reprezintă un lucru omniprezent, fiind practic strict necesare în diverse domenii. Acestea sunt tehnologia care a transformat complet multe industrii, deoarece acum codurile de bare sunt pretutindeni, în domeniile: ret..
27 ian. ADPOS.md a devenit partener UROVO
0 1296
Recent ADPOS (Yaki Inc SRL) a devenit partener și importator oficial a produselor UROVO – liderul mondial în furnizarea de soluții pentru industria echipamentului mobil pentru comerț. În prezent, are peste 1200 de angajați și mai mult de 40 de oficii..
14 sept. Q&A: Măsurarea cantităților de nitrați
0 1177
Ecovisor: nu scade exactitatea datelor din cauza combinației funcțiilor nitratometrului și dozimetrului?Combinația funcțiilor nicidecum nu contribuie la exactitatea datelor – funcțiile ”Nitratometrului” și a ”Dozimetrului” funcționează autonom.Cum di..
02 sept. Imprimare termică sau termotransfer?
0 1021
Principiul de lucru a imprimntei termice e foarte simplu : imaginea este creată prin încălzirea capului termic. Suportul cu strat termic atingându-se de capul fierbine transferînd pe suport imaginea se numește imprimare termică (termodirectă).În cazu..
02 sept. LiberCard - noul partener YAKI INC SRL
0 1105
YAKI INC SRL a devenit partener Moldova Agroindbank al cardului de cumpărături în rate dobândă LiberCard. Datorită acestei colaborări, clienții noștri au posibilitatea să achite cumpărăturile în rate cu 0% dobândă, fără taxe şi comisioane în plus. Cu..
10 iun. Ce este un nitratometru și la ce ne ajută?
0 1365
Suntem ceea ce mâncăm. Aceasta este o afirmație foarte populară și actuală pentru secolul 21. Având în considerare faptul că majoritatea fructelor și legumelor conțin o multitudine de substanțe toxice care pot aduce mari daune organismului uman. Prod..
03 mar. Cântare comerciale: Monitorizare eficientă a stocurilor cu ajutorul unui Cântar cu funcția de Numărare
0 917
Odată cu dezvoltarea tehnologiei, cântarele au evoluat considerabil – echipamentele au devenit mai precise și mai funcționale. Iar pentru a simplifica procesul de ambalare și de monitorizare a stocurilor unor mărfuri mici, de aceeași greutate, a fost..
03 mar. Tableta industrială: De ce să alegi o tabletă robustă
0 1075
O tabletă industrială este un dispozitiv care funcționează stabil și fără probleme în condiții de lucru dure (temperaturi extreme, camere prăfuite și umede), sunt rezistente la căzături și protejate de praf și umiditate în interior, sunt echipate cu ..
03 mar. Ce trebuie să știți atunci când cumpărați un cântar: o analiză a principalelor criterii și cerințe
0 1570
Alegerea unui cântar corespunzător are un rol crucial pentru multe procese de producție și vânzare. În cazul în care cântarul achiziționat nu are capacitatea și performanța potrivită sau nu respectă standardele industriei, puteți avea pierderi substa..
03 mar. Adpos: Partener și importator autorizat Sunmi în Republica Moldova
0 1554
În luna iulie 2020, ADPOS Retail Systems a devenit partener și importator autorizat în Republica Moldova a produselor Sunmi.Shanghai Sunmi Technology Co., Ltd este o companie de echipamente POS, filială a Xiaomi Inc., bazată pe inovație tehnologică ș..
03 mar. Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra o Imprimanta de coduri de bare
0 1116
În prezent, imprimantele de etichete sunt utilizate, pe scară largă, indiferent de domeniu de activitate: comerț, fabricație, servicii, depozitare sau logistică. Toate organizațiile care se ocupă cu mărfuri, fără excepție, etichetează produse cu etic..
03 mar. Tehnologii inovative oferite de TSC: imprimanta de etichete color seria CPX4
0 1054
Imprimarea digitală este un proces de printare, de înaltă calitate, a imaginilor sau a textelor dintr-un fișier electronic generat de computer, folosind un jet de cerneală de mare viteză sau o imprimantă laser cu volum mare. Este utilizată, în princi..
03 mar. De ce este important costul total de proprietate (TCO) pentru achizițiile din domeniul IT?
0 1038
Conceptul de Cost total de proprietate (TCO) a fost elaborat de către compania de cercetare și consultanță Gartner, începând cu anii ’80. Ulterior, acest model de calcul a fost adoptat și utilizat ca instrument de achiziții noi în domeniul IT.Părerea..
03 mar. Ndevor – un nou soft pentru managementul echipamentelor Newland
0 1331
Compania Newland se numără printre liderii mondiali în domeniul AIDC (Identificarea automată și captarea datelor). Toată gama lor de echipamente de scanare OEM (Producător de echipament original): scanere staționară, scanere fără fir, terminale mobil..
Afişare 1 - 20 din 22 (2 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.