În luna iulie 2020, ADPOS Retail Systems a devenit partener și importator autorizat în Republica Moldova a produselor Sunmi.

Shanghai Sunmi Technology Co., Ltd este o companie de echipamente POS, filială a Xiaomi Inc., bazată pe inovație tehnologică și un nivel ridicat de performanță. Compania dezvoltă echipamente smart IoT și soluții integrate de software și hardware special concepute pentru Retail și HoReCa, bazate pe sistemul de operare Android – SUNMI OS.În lista produselor Sunmi se includ: Terminale mobile, Cititoare coduri de bare, Echipamente  inteligente de plată,  Dispozitive POS, All-in-one self-service kiosk, Imprimante de etichete.Colaborarea cu Sunmi ne permite să oferim clienților noștri o serie de beneficii:

  • SUNMI Operating System (SUNMI OS): Sistem de operare optimizat ce asigură dezvoltarea unor soluții personalizate conform cerințelor individuale;
  • SUNMI Cloud: Acces la informații și suport tehnic extins, astfel încât gestionarea și monitorizarea dispozitivelor să fie mai eficientă, fără costuri suplimentare.
  • Mi Shang platform (SUNMI Platform): Oferă furnizorilor de servicii instrumente practice cum ar fi: înregistrarea, achizițiile online, gestionarea vânzărilor, asistența serviciilor online ș. a.


Sunmi își construiește afacerile pe inovare și tehnologie modernă și se concentrează pe producția de hardware inteligent profesionist, astfel încât fiecare afacere, oriunde în lume, să se poată bucura de tehnologie și să își rezolve problemele cu ușurință. Având peste 20 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea echipamentelor, SUNMI mai are un avantaj competitiv – platforma O2O.

Recent, Sunmi a lansat conceptul de brand „Smarter retail, Better store”, având drept scop prezentarea unui magazin digitalizat care să integreze lumea online și offline și să promoveze interconexiunea și internaționalizarea mai multor scenarii de afaceri, obținând în sfârșit Business 4.0.