O tabletă industrială este un dispozitiv care funcționează stabil și fără probleme în condiții de lucru dure (temperaturi extreme, camere prăfuite și umede), sunt rezistente la căzături și protejate de praf și umiditate în interior, sunt echipate cu baterii rezistente la îngheț.

Tabletele sunt recomandate pentru gestionarea stocurilor în timp real, procesarea plăților mobile, urmărirea activelor și stocurilor, gestionarea fluxului de muncă și utilizarea aplicațiilor de colectare a datelor.


Principala caracteristică ce definește Tabletele industriale este Rezistența, ceea ce le asigură o durată de viață mai lungă față de tabletele obișnuite pentru consumatori și include un set standard de opțiuni necesare:  

  • Conexiune la internet de mare viteză: 4G, WiFi;
  • Sistem avansat de transmisie de date Bluetooth;
  • Sisteme de detectare a dispozitivelor GPS.
  • Module RFID încorporate (la unele tablete), precum și scanere pentru coduri de bare și amprente.

Domenii de utilizare: Industrie, Depozite și Logistică, Lucru desfășurat în teren (Ex. Livrări).


Cum și de ce să alegeți o tableta industrială robustă?

Un element foarte important în alegerea unei Tablete industriale este Sistemul de Operare. Tabletele care sunt bazate pe Windows au același soft-uri ca și un laptop obișnuit și puteți opta pentru un  dispozitiv în care sunt deja instalate versiunile prestabilite ale programelor necesare. Dispozitivele pe Android sunt rapide și, de asemenea, au propriul set de funcții suplimentare. Doar că aveți posibilitatea să instalați și independent un set de programe contactând magazinul oficial.

De asemenea, foarte important este să stabiliți condițiile de utilizare a tabletei. Dacă tableta va fi utilizată în condiții cu umiditate sporită, praf sau lumina directă a soarelui, este necesar să achiziționați un model cu o clasă de protecție IP67.

Acordați atenție deosebită și procesorului, memoria, dar și opțiunile de comunicare disponibile. Toți acești indicii afectează viteza sistemului de operare și capacitatea de a utiliza echipamentul.


De ce să alegi o tabletă robustă? Iată câteva sugestii:

  • Rezistență suplimentară și durată de viață mai mare a bateriei, un plus pentru activitățile desfășurate în teren
  • Extinderea domeniilor de utilizare pentru o mobilitate înaltă
  • Creșterea productivității și perspectivelor de dezvoltare
  • Vizibilitatea fluxului de lucru
  • Colectarea datelor foarte ușoară


Tableta robustă Honeywell RT10 – proiectată pentru gestionare eficientă a afacerii în condiții de lucru dure

Dacă sunteți în căutarea unei tablete industriale rezistente, care să reziste la cele mai dure condiții de lucru, atunci seria Honeywell RT10 este o alegere excelentă.

Această tabletă puternică are tot de ce aveți nevoie pentru gestionarea eficientă a operațiunile zilnice. Disponibilă în 2 variante: RT10A (Android) și RT10W (Windows® 10 IoT).

Cu un ecran luminos și o rezoluție înaltă de 10,1 inch, tableta robustă Honeywell RT10 asigură vizibilitate perfectă atât în teren, cât și în birou sau în depozit. Pentru captarea de date, dispozitivul este echipat cu imager, lentilă dublă, FlexRange fiind capabil să scaneze la o distanță mai mică de 0,1 m până la 10,7 m.

În plus, seria Honeywell RT10 asigură și un TCO minimizat, fiind durabile și optimizate pentru productivitate înaltă, datorită specificațiilor sale și a standardului IP65.

Așadar, pentru a răspunde mai rapid cererilor clienților, a reduce costurile aferente afacerii, dar și pentru a face mai inteligente operațiunile optați pentru tabletele robuste de la Honeywell.