Meniu
Cosul tau

Afla Mai Multe Testere Campuri Magnetice

La magazinul online ADPOS puteti gasi testere campuri magnetice de ultima generatie de la producatorul SOEKS. Testerele de câmp magnetic sunt dispozitive utilizate pentru a măsura intensitatea sau caracteristicile câmpului magnetic dintr-o anumită locație sau din jurul unui obiect. Aceste instrumente sunt folosite în diverse domenii, inclusiv în cercetare, industrie, sau în situații în care este necesară evaluarea câmpurilor magnetice pentru a asigura conformitatea cu standardele de siguranță. Aparatele evalueaza nivelul campurilor electromagnetice in spatiile locative si in zonele rezidentiale. 

Indicatorul de câmp electromagnetic SOEKS Impulse este conceput pentru a detecta zonele cu câmpuri electrice și magnetice ridicate. Impulse are capacitatea de a detecta direcționalitatea câmpului electromagnetic.Expunerea constantă la câmpuri electromagnetice înalte are un efect negativ asupra organ..
Stoc epuizat
1.590,00 MDL
Soeks Ecovisor F4 — este un adevărat laborator la d-stră acasă, 4 funcții într-un set! Este foarte ușor să protejăm sănătatea familiei când în ajutor ne vin tehnologiile moderne. Soeks Ecovisor F4 a acumulat în construcția sa cele mai moderne tehnologii a companiei SOEKS. Designul supierb și elegant..
Stoc epuizat
0,00 MDL
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.