Meniu
Cosul tau

Magnetometru Soeks Impulse

Magnetometru Soeks Impulse
Magnetometru Soeks Impulse
Magnetometru Soeks Impulse
Magnetometru Soeks Impulse
Magnetometru Soeks Impulse
Magnetometru Soeks Impulse
Magnetometru Soeks Impulse
Magnetometru Soeks Impulse
Magnetometru Soeks Impulse
Magnetometru Soeks Impulse
Magnetometru Soeks Impulse
 • Model: Impulse
 • SKU: 00000008912
 • Garantie:12 luni
 • Disponibilitate: Stoc epuizat
1.590,00 MDL

Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!

Multiple metode de plată | Detalii

Livrare gratuită | Detalii

Retur produse în 15 zile | Detalii

Atentie: Producatorul poate modifica aspectul, specificatiile tehnice fara notificare prealabila, din acest motiv rugam sa verificati informatia la managerii nostri.

Indicatorul de câmp electromagnetic SOEKS Impulse este conceput pentru a detecta zonele cu câmpuri electrice și magnetice ridicate. Impulse are capacitatea de a detecta direcționalitatea câmpului electromagnetic.

Expunerea constantă la câmpuri electromagnetice înalte are un efect negativ asupra organismului, în special asupra copiilor și persoanelor în vârstă. Uneori, simpla mutare a mobilei este suficientă pentru a reduce efectele nocive permanente ale undelor electromagnetice. În unele cazuri, este necesară implicarea specialiștilor Inspectoratului General pentru Situațiile de Urgență pentru a localiza radiațiile electromagnetice dăunătoare și pentru a elimina sursele acestora (obiecte tehnice).

SOEKS Impulse identifică zonele cu câmp electromagnetic crescut în încăperi (apartament, birou, casă etc.), în zone rezidențiale (gospodărie, curte etc.). Astfel de zone sunt create de aparatele de uz casnic, cablajul, concentrația de dispozitive electrice, instalațiile industriale, rețelele de linii electrice etc. Dispozitivul va ajuta la detectarea aparatelor de uz casnic periculoase și multe altele.
SOEKS Impulse - protecție fiabilă împotriva radiațiilor electromagnetice

 • 4 moduri de măsurare a câmpului electromagnetic;
 • 3 senzori pentru câmpul magnetic și 2 senzori pentru câmpul electric;
 • Frecvența câmpurilor măsurate până la 2 kHz;
 • Diagrame de directivitate 2D/3D - detecția surselor de radiații electromagnetice;
 • Viteză mare de măsurare - 500 ms;
 • Estimarea frecvenței semnalelor emise - detectează natura radiației;
 • Poate căuta cabluri ascunse;
 • Indicarea sunetului și a culorii;
 • Meniu ușor de citit, nu doar pe înțelesul specialiștilor.


Identifică sursele de radiații electromagnetice periculoase. Identifică zonele favorabile pentru ca oamenii și animalele de companie să poată rămâne pentru perioade lungi de timp.
SOEKS IMPULSE: Încăperile bine organizate fac ca întreaga familie să se simtă bine
CARE ESTE PERICOLUL RADIAȚIILOR ELECTROMAGNETICE?

Creșterea orașelor, dezvoltarea tehnologiei și cantitatea tot mai mare de emisii electromagnetice produse de om au dus la utilizarea din ce în ce mai frecventă a termenului de poluare electromagnetică în ultimii ani. Amploarea impactului negativ al poluării electromagnetice asupra oamenilor și a mediului este încă dificil de evaluat pe deplin, deoarece acest fenomen este relativ nou.

Radiațiile de frecvență joasă reprezintă cel mai mare pericol pentru oameni. Sursele sale sunt peste tot în jurul nostru. Chiar și aparatele electrocasnice și cablurile electrice generează radiații. Oboseală, dureri de cap, tulburări nervoase și psihice, mai puțin frecvent cancer și boli de sânge. Aceasta este doar o scurtă listă de boli care pot fi declanșate de expunerea la câmpul electromagnetic. Copiii și femeile însărcinate sunt deosebit de sensibili la radiațiile electromagnetice.
PROCESUL DE MĂSURARE


Selectați modul " ЭМП в жилой зоне", "ЭМП в жилом помещении", " ЭМП от ПЭВМ" sau "Просмотр", efectuați o măsurătoare, evaluați rezultatul. SOEKS Impulse va reacționa instantaneu chiar și la un ușor exces de câmpuri electrice și magnetice. Pe ecran va apărea o avertizare și se va declanșa o alarmă sonoră.
PROIECTAT ȘI FABRICAT ÎN RUSIA


Durata de viață de minim 7 ani. Puteți achiziționa baterii originale și o sursă de alimentare pentru încărcarea de la rețea.
Avantajele SOEKS Impulse

SOEKS Impulse este un indicator de câmpuri electromagnetice. Acesta este dezvoltat și fabricat în Rusia. Indicatorul vă va ajuta să plasați în locul potrivit dispozitivele electrice, acasă sau la locul de muncă, pentru a minimiza influența negativă a câmpurilor electrice și magnetice asupra Dvs. Acesta vă va ajuta să localizați cablurile electrice ascunse în pereți. Indicatorul CEM poate măsura în patru moduri diferite: "ЭМП в жилой зоне" (curte); "ЭМП в жилом помещении" (casă, apartament, birou); "ЭМП от ПЭВМ" (computer personal) sau "Просмотр" (indiciile curente). Interfața dispozitivului este simplă și ușor de înțeles pentru toată lumea. Nu necesită nicio pregătire specială pentru a opera cu el.

Caracteristici de baza acumulator, baterie
Acumulator, baterie 2 x AAA
Caracteristici de baza
Temperatura de operare (°C) -20+45 °С
Interfete de conectare 1 x miniUSB
Dimensiuni (mm) 105 x 48 x 19
Greutate (Kg) 0.06

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Nume fisier Marime
Soeks Impulse EAC Declaration of Conformity (Ru) 348.42KB Descarca
Soeks Impulse Declaration of Conformity (Ru) 4.68MB Descarca
Soeks Impulse CE Declaration of Conformity (EN) 125.48KB Descarca
Soeks Impulse CE Test Report (EN) 799KB Descarca
Soeks Impulse ISO-9001 (EN) 104.97KB Descarca
Soeks Impulse User Manual (EN/RU) 547.67KB Descarca
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.