Meniu
Cosul tau

Testere Radiatii (dozimetre) cu Livrare in Toata Tara

La magazinul online ADPOS puteti gasi o gama larga de testere radiatii (dozimetre) de ultima generatie, sunt simple in utilizare, de la producatorul SOEKS. Testerele de radiații, cunoscute și sub denumirea de dozimetre, sunt dispozitive utilizate pentru a măsura și înregistra doza de radiații la care o persoană sau un obiect este expusă. Aceste dispozitive sunt esențiale în medii în care există potențialul expunerii la radiații, precum în domeniul medical, industrie, cercetare sau în situații de urgență nucleară. Cu ajutorul lor puteti verifica care este nivelul de radiatii atat in produsele alimentare, cat si in cele nealimentare. 

SOEKS 112: Compact și elegantDesign modern și compact, modelul 112 este cel mai micut dozimetru întâlnit. Carcasa robustă, confecționată din masă plastică rezistentă la șocuri mecanice.SOEKS 112: Măsoară fără a atrage atențieRadiația poate să vă aștepte oriunde: în magazine de construcție sau la pia..
Stoc epuizat
0,00 MDL
SOEKS Ecovisor F3 este o versiune îmbunătățită  a legendarului dispozitiv SOEKS "Ecotester 2" într-un format nou și cu funcții utile suplimentare. Cu SOEKS Ecovisor F3 poți avea puterea unui întreg laborator chiar la tine in buzunar.Atunci când dorim să știm ce mâncăm în fructele și legume..
Stoc epuizat
0,00 MDL
Soeks Ecovisor F4 — este un adevărat laborator la d-stră acasă, 4 funcții într-un set! Este foarte ușor să protejăm sănătatea familiei când în ajutor ne vin tehnologiile moderne. Soeks Ecovisor F4 a acumulat în construcția sa cele mai moderne tehnologii a companiei SOEKS. Designul supierb și elegant..
Stoc epuizat
0,00 MDL
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.