Meniu
Cosul tau

Dozimetru Soeks 112, tester radiatie

Dozimetru Soeks 112, tester radiatie
Dozimetru Soeks 112, tester radiatie
Dozimetru Soeks 112, tester radiatie
Dozimetru Soeks 112, tester radiatie
Dozimetru Soeks 112, tester radiatie
Dozimetru Soeks 112, tester radiatie
Dozimetru Soeks 112, tester radiatie
  • Model: Soeks-112
  • SKU: 00-00002692
  • Garantie:12 luni
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • EAN: 5943808033076
0,00 MDL

Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!

Multiple metode de plată | Detalii

Livrare gratuită | Detalii

Retur produse în 15 zile | Detalii

Atentie: Producatorul poate modifica aspectul, specificatiile tehnice fara notificare prealabila, din acest motiv rugam sa verificati informatia la managerii nostri.

SOEKS 112: Compact și elegant

Design modern și compact, modelul 112 este cel mai micut dozimetru întâlnit. Carcasa robustă, confecționată din masă plastică rezistentă la șocuri mecanice.
SOEKS 112: Măsoară fără a atrage atenție

Radiația poate să vă aștepte oriunde: în magazine de construcție sau la piață în fructe și legume, în jucării pentru copii pe care doriți să le procurați sau în gradină. Nu mereu veți putea verifica fonul de radiație fară a atrage atenția, din aceast motiv inginerii ”SOEKS” au elaborat dozimetrul ”SOEKS 112”, micuț și elegant. În acest dispozitiv nu este nimic de prisos: 2 butoane, ecran monohrom și-n doar 20 secunde este afișat rezultatul!
Dimensiuni compacte

SOEKS 112 – este cel mai compact dispozitiv din gama de dozimetre ”SOEKS”. Dimensiunile pot fi comaparate cu dimensiunile unui pix, designul modern poate bucura pe oricare. Dispozitivul este micuț, dar nu trebuie de subestimat, inima acestui dispozitiv este contorul SBM 20-1, verificat și testat în timp. Acest sensor este capabil să detecteze energia radiației gamma, egală cu 0,1 megaelectron-volți! Iar pragul de avertizare al dispozitivului poate fi stabilit de utilizator, începând cu un nivel de radiație de 0,3 microsievert pe oră.
Precizie la măsurare

Dozimetrul SOEKS-112 captează particule beta și gamma, precum și radiații radiografice. Dispozitivul este considerat un dosimetru casnic, deși precizia acestuia este comparabilă cu modelele profesionale. Puteți utiliza dozimetrul într-o gamă largă de temperaturi: producătorii au luat în considerare înghețurile severe rusești și dorința a utilizatorilor de a duce dispozitivul cu ei în stațiunile de odihnă sudice.
Funcționare simplă

Pentru 100 de ore de funcționare continuă, dozimetrul SOEKS-112 are nevoie doar de două mici baterii alcaline de tip LR44. Iar verificarea radiațiilor de fond nu a fost niciodată atât de simplă. Interfața SOEKS-112 este clară chiar și pentru un copil, iar instrucțiunile atașate dispozitivului descriu în detaliu regulile de efectuare a măsurătorilor.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.