Meniu
Cosul tau

Multimetru Soeks Ecovisor F2, tester nitrati, duritate apa

Multimetru Soeks Ecovisor F2, tester nitrati, duritate apa
Multimetru Soeks Ecovisor F2, tester nitrati, duritate apa
Multimetru Soeks Ecovisor F2, tester nitrati, duritate apa
Multimetru Soeks Ecovisor F2, tester nitrati, duritate apa
Multimetru Soeks Ecovisor F2, tester nitrati, duritate apa
Multimetru Soeks Ecovisor F2, tester nitrati, duritate apa
Multimetru Soeks Ecovisor F2, tester nitrati, duritate apa
Multimetru Soeks Ecovisor F2, tester nitrati, duritate apa
Multimetru Soeks Ecovisor F2, tester nitrati, duritate apa
  • Model: Ecovisor-F2
  • SKU: 00-00001117
  • Garantie:12 luni
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • EAN: 4655299805988
0,00 MDL

Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!

Multiple metode de plată | Detalii

Livrare gratuită | Detalii

Retur produse în 15 zile | Detalii

Atentie: Producatorul poate modifica aspectul, specificatiile tehnice fara notificare prealabila, din acest motiv rugam sa verificati informatia la managerii nostri.

Cel mai funcțional dispozitiv - F2, două funcții într-un singur dispozitiv:

  • Măsoară nivelul de nitrați în carne, fructe și legume;
  • Verifica calitatea apei.

Produse au devenit de două ori mai multe:

Avocado, Norma pentru copil, Ananas, Batata, Bostanei, Banane, Castraveti, Ceapa, Cartofi, Conopida, Caise, Castraveti de sera, Chiperi dulci, Ceapa verde, Capsune, Durian, Peste proaspat, Guanabana, Guava, Greifrut, Gimbir, Hurma, Jackfruit, Lime, Longan, Lychee tarzie, Lamae, Mangostan, Mango , Mandarine, Morcov devreme, Morcov tarziu, Mere, Pepene galben (muscat), Nectarine, Pere, Pepene verde (harbuz), Pruna rosie, Portocale, Piersic, Porumb, Pepene galben, Papaya, Pitahaya, Rosii , Rosii de sera, Ridiche neagra, Rosii cerry, Rambutan, Ridiche, Salata verde, Sampinioane, Sfecla rosie, Struguri de poama, Sapodilla, Varza devreme, Vinete, Verdeturi, Varza tarzie, Usturoi, Carne proaspata.

Construcția sondei:

Măsurați mai comod și mai rapid!

În momentul în care scoateți capacul, deispozitivul automat trece în regimul de măsurare a nitraților (este necesar de setat, această funcție este setată din setări, implicit este dezactivată).

Evaluarea calității apei

Acum cu ajutorul Soeks Ecovisor F2 puteți evalua calitatea apei potabile din robinet și să verificați funcționalitatea filtrelor de apă.

Conectarea la calculator!

Actualizarea softul prin intermediul calculatorului.

Dispozitivul este dotat cu acumulatori pentru alimentare

Termenul de exploatare a acumulatorilor este min 2 ani, acumulatorii pot fi schimbați desinestătător. Acumulatorii pot fi înlocuiți cu baterii de tipul AAA.

SOEKS Ecovisor F2 - în acest dispozitiv sunt acumulate toate funcțiile pentru control ecologic

Ușor în utilizare și compact - Ecovisor F2 - este un analizator express a apei și a produselor de alimentare. Este necesar doar de câteva secunde pentru a detecta în fructe și legume, carne, concentrația de nitrați și dacă corespunde normelor. În momentul când tehnologiile moderne vin în ajutor pentru a proteja sănătatea celor apropiați, acest proces devin simplu și înteresant. Ecovisor F2 a acumulat în el cele mai moderne tehnologii a companiei SOEKS. Cu design modern, ergonomică perfectă ce ne permite să confirmăm că acest produs este cel mai reușit.

Carcasa Ecovisorului este confecționată din material cu acoperire de catifea si cu elemente laterale din cauciuc. Ecranul tactil simplifica procesul de navigare în meniu, Ecovisor Soeks poate fi utlizat de orcine până și un utilizator nepregatit. În noul Ecovisor este realizată funcția conectare la calculator, ce ne permite foarte simplu și ușor să reînoim softul. În Ecovisor F2 sunt instalați acumulatori iar în set este cablu și încărcător de firmă.

Ecovisor ne permite ușor și rapid să detectăm calitatea produselor de alimentare. E destul să alegem produsul din lista extinsă, în ea o să găsiți chiar și cele mai exotice fructe și legume. Toate normele și cantitățile de nitrați sunt înscrise în memoria Ecovisorului Soeks, nu este necesar să memorați formule complicate, Ecovisor singur va afișa înștiințare în formă digitală și grafică dacă norma este depășită. De exemplu, pentru produse periculoase - ”Depășire nesemnificativă a normei”, iar pentru produse nepericuloase - ”Cantitatea de nitrați este în normă”.

Noua sondă a Ecovisorului confecționată din materiale din composit semnificativ se deosebește de modelele anterioare, acum măsurările se efectuiază în mai multe locuri în produs, datorită acestui fapt se mărește precizia. Modelele anterioare permitea verificarea precisă a produselor la temperatura camerei. Noul Ecovisor F2 are încorporat sensor de termocompensare a rezultatelor ce înfluențează pozitiv la precizia rezultattelor și ne permite să efectuăm verificări la temperaturi scăzute.

Apa ne dă viață doar atunci când ea nu este sursă periculoasă. Cu ajutorul Ecovisorului F2 aveți posibilitatea să verificați duritatea apei, să verificați funcționalitatea filtrelor.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Magazinul online ADPOS.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.